Om oss

Rambøll er en global samfunnsrådgiver innen Bygg & arkitektur, Samferdsel & byutvikling, Energi, Vann, Miljø og Management consulting. 

I Norge er vi 1600 medarbeidere fordelt på 15 kontorer. På verdensbasis har vi totalt 16 000 medarbeidere, lokalisert i 35 land.

Harbitz Torg

Den 15. oktober 1945 ble Rambøll grunnlagt som "Rambøll & Hannemann"-partnerskap i København. Siden den gang har Rambøll blitt til en internasjonal rådgivervirksomhet med 16 000 dedikerte spesialister.

Fremtidsrettede løsninger

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger, som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er til det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Kreativitet og innsikt – vår måte å skape nye ideer på

Løsningene våre er helt avhengig av kreativiteten, innsikten og integriteten til de som jobber her. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen, og vi ser at team satt sammen av mennesker med ulik faglig og personlig bakgrunn er et godt utgangspunkt for å skape inspirerende løsninger.

Gjennom et slik samarbeid vil våre medarbeidere også utvikle seg selv og øke sitt potensial. Rådgiving handler jo først og fremst å bruke sin egen kompetanse og innsikt til å hjelpe andre med å oppnå optimale løsninger.

Hva gjør en by bedre å bo i?

Vi har spurt nesten 4000 nordmenn om hva de synes, og hva de mener skal til for å gjøre byene våre enda bedre. 

Du finner rapportene for Bedre Byer her.

 

Se også denne korte videoen som forteller hvem vi er og hva vi jobber med

 

Rambøll

Rambøll
Besøksadresse: Harbitzalléen 5, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel:22 51 80 00

Mail: firmapost@ramboll.no

Andre sites

Andre sites