dcsimg IT i praksis - Rambøll
     
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IT i praksis

"IT i praksis" er en undersøkelse som setter fokus på strategi, trender og erfaringer innen bruk av IT i de 500 største private og offentlige virksomhetene i Norge. Rambøll Management Consulting og IKT-Norge ønsker med undersøkelsen å bidra til IT-utviklingen i offentlig og privat sektor.

 
 

Rambøll Management Consulting utgir "IT i praksis" i samarbeid med IKT-Norge. Undersøkelsen ble lansert for 10. gang den 10. august 2017.

"IT i praksis" er en av de mest omfattende og viktige undersøkelsene om strategisk og forretningsmessig bruk av IT i både private og offentlige virksomheter.

Du kan bestille rapporten "IT i Priaksis 2017" lenger nede på siden.

"IT i praksis" kartlegger bruken av IT i 500 virksomheter

"IT i praksis" kartlegger strategi, ledelse, trender og erfaringer innen bruk av IT i de 500 største private og offentlige virksomhetene i Norge. I rapporten presenteres og analyseres resultatene fordelt på en rekke ulike temaer. Som en del av "IT i praksis" fremlegges også utvalgte strategiske utfordringer de kommende årene.

Undersøkelsen er med på å danne et faktabasert fundament for debatten om den videre IT-utviklingen i Norge, både i offentlig og privat sektor. Samtidig vil "IT i praksis" være et nyttig redskap for både virksomhetsledere og IT-ledere i deres daglige arbeid med IT.

 

Mer info

 
Sagt om "IT i praksis"
Les her hva som er 'Sagt om IT i praksis'
Bestill "IT i praksis 2017"
Bestill "IT i praksis 2017" her. Den koster 995 kroner. ink. moms

Kontakt

Ta kontakt med oss for mer info

Morten Skodbo
Morten Skodbo
Direktør, Rambøll Management Consulting Norge
T4899 7956
Emorten.skodbo@ramboll.com
Espen Trømborg
Espen Trømborg
Konsulent
T4807 0137
Eestr@ramboll.com