dcsimg Studentene har talt: Rambøll er Skandinavias nest mest attraktive arbeidsgiver - Rambøll
     
|
15. juni 2017

Studentene har talt: Rambøll er Skandinavias nest mest attraktive arbeidsgiver

Rambøll holder stand som en av de mest attraktive arbeidsgiverne blant både norske og skandinaviske ingeniørstudenter.

 

Det viser undersøkelsene Universum og Karrierebarometeret, som hvert år spør teknologistudenter på en rekke skandinaviske og norske studiesteder hvor de helst vil jobbe etter endt skolegang. I 2017 havner Rambøll på en andreplass på Universums ranking, som gjelder for hele Skandinavia. Det er opp en plassering fra fjoråret.
- Vi er svært stolte over at studentene nok en gang peker ut Rambøll som en attraktiv arbeidsgiver. Som samfunnsrådgiver ser vi mot fremtiden i alle prosjekter vi arbeider med. Derfor er det viktig for oss at fremtidens rådgivere anser oss som et givende sted å jobbe, sier administrerende direktør Ole-Petter Thunes.

I Karrierebarometerets ranking havner Rambøll på tiendeplass av landets 100 mest attraktive arbeidsgivere blant norske teknologistudenter.
- I Rambøll er vi svært bevisste på at nyutdannede både skal få utfordringer og tett oppfølging når de starter hos oss. Også de som kommer rett fra skolebenken får ansvar og tas seriøst fra dag én. Kombinert med et sterkt fagmiljø og mange spennende prosjekter er nok dette mye av årsaken til vår attraktivitet som arbeidsgiver, mener Thunes.

Universum tar for seg over 36 000 ingeniørstudenter fra 109 universiteter over hele Skandinavia, mens Karrierebarometeret baserer seg på svar fra 5000 ingeniørstudenter fra norske studiesteder.

Du kan lese mer om Universum-undersøkelsen her.

Du kan lese mer om Karrierebarometeret her.

Ingrid Solhaug
Kommunikasjonsrådgiver
T901 11 205
Eingrid.solhaug@ramboll.no