dcsimg Rådgivere innen brannteknikk, akustikk og bygningsfysikk - Trondheim - Rambøll
   
|
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Rådgivere innen brannteknikk, akustikk og bygningsfysikk - Trondheim

 Ved Rambølls kontor for arkitektur og flerfaglig rådgiving i Trondheim er vi 270 medarbeidere. Fra januar 2018 etablerer vi oss i nye kontorlokaler på Nyhavna i Trondheim.

Vi ønsker oss flere rådgivere innen akustikk, brannteknikk og bygningsfysikk til vår avdeling for Spesialfag Bygg.  Avdelingen har 20 medarbeidere og et godt etablert fagmiljø. For tiden er vi engasjert i flere større og utfordrende byggeprosjekt.


Om stillingen

Som ansatt hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer, og ivareta rådgiverrollen i tidligfasen, så vel som i detalj- og utførelsesfasen i våre prosjekter. Viktige oppgaver innen hvert av de tre fagområdene vil være:

 • Strategisk og faglig rådgiving
 • Bruk av analyseverktøy og avklaringer av overordnede og detaljerte løsninger,
 • Delta i flerfaglige prosjekter
 • Lede, gjennomføre og følge opp egne prosjekter, samt følge opp kunder

 

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som sivilingeniør eller ingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper, god gjennomføringsevne, og evne til å kommunisere godt både skriftlig og muntlig. Du må samtidig kunne ivareta den formelle delen av prosjekter, som kundeforståelse, avtaler og offentlig regelverk. Viktige egenskaper vil ellers være:

 • Å bidra positivt i prosjekter, være løsningsorientert
 • Å tenke strategisk og kunne forenkle problemstillinger
 • Å kunne gjennomføre flere prosjekter samtidig  
 • Å ha en flerfaglig tankegang i tillegg til spisskompetansen

 

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Som ansatt hos oss får du kollegaer med lang erfaring som sikrer deg god faglig støtte. Vi arbeider for at våre fagfelt blir naturlig involvert i prosjektert fra starten av, og på den måten er med på å utvikle vårt flerfaglige samarbeide, og skape gjennomtenkte og helhetlige løsninger for det enkelte byggverk. Vi har et sosialt og trivelig arbeidsmiljø og håper du vil bli en av oss.

 

Send inn din søknad med CV for en av stillingene:

 • Rådgiver akustikk
 • Rådgiver brannteknikk
 • Rådgiver bygningsfysikk

ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

 

Som nyutdannet er du også velkommen som søker!

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.

 

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen til avdelingsleder Dag Denstad, tlf 932 43 121, email dag.denstad@ramboll.no.

 


Søknadsfrist 06.03.2017
Arbeidssted Trondheim

Søk stilling 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


 

Kontaktperson

Dag Denstad 
 +47 932 43 121