dcsimg Key Account Manager  - Rambøll
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Management consulting

Med rundt 600 konsulenter er Rambøll Management Consulting et av de største konsulenthusene i Norden. Vi er en betrodd partner for privat sektor, og har en sterk posisjon i utviklingen av offentlig sektor. 
City and society management consultning. Picture: Dubai skyline
 
 

Key Account Manager

Vi søker Key Account Manager til SurveyXact

Vi søker en kommersiell person som skal bidra til at Rambøll og vårt verktøy SurveyXact fortsetter å være den foretrukne partner og software for spørreundersøkelser. Du kan tenke deg å jobbe i et kommersielt miljø samtidig som du kan kommunisere verdien av høy kompetanse og sterk teknologi til våre kunder.

SurveyXact benyttes av private og offentlige virksomheter til kunde-, medarbeider- og brukerundersøkelser, samt andre type målinger mot stakeholdere.

Ditt primære ansvarsområde vil være å jobbe med vår eksisterende portefølje av kunder som har SurveyXact og tilhørende løsninger. Ditt mål er å bygge sterke relasjoner til kundene og sørge for at de ønsker å fortsette samarbeidet og kjøpe flere ytelser fra Rambøll. Dette gjør du gjennom reaktiv og proaktiv kontakt, statusmøter, rådgivning, kurs og supportaktiviteter. Du vil gi råd til kunden i hvordan man best gjennomfører ulike type undersøkelser, samt bistå kunden i å komme fra «ide til handling».

Om stillingen

 • Være kommersielt kundeansvarlig for egen kundeportefølje med tilhørende utvikling av kundeforholdet
 • Utforming og oppfølging av tilbud og kontrakter når avtalene skal forlenges
 • Selge inn flere ytelser, inkludert automatiserte løsninger og prosjekter
 • Rådgivning om gjennomføring av spørreundersøkelser til våre kunder, herunder metodiske- og tekniske løsningsforslag
 • Bidra med telefonsupport og kurs for kunder
 • Rapportering og budsjettansvar

 Hvem vi søker

 • Bachelor- eller mastergrad innen økonomi/markedsføring/psykologi eller statsvitenskapelige fag
 • Flytende skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Trygg i møte med andre mennesker
 • Gjerne erfaring fra tidligere salgsarbeid og proaktiv kundeoppfølging
 • Teft for bruk av IT-systemer
 • Erfaring med spørreundersøkelser og analyse vil være en fordel

I Rambøll vil du få nødvendig opplæring i undersøkelsesmetode, men vi tror du har erfaring og-/eller kompetanse på området allerede i dag. Du har gjerne også erfaring fra salg og kundekontakt – samtidig som du i Rambøll vil lære mye om dette.

En ansettelse i Rambøll gir store muligheter for personlig utvikling og mange spennende karrieremuligheter.

 Vi tilbyr:

 • Jobb i en innovativ virksomhet med unge og dyktige kollegaer, og et dynamisk og sosialt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, og gode karrieremuligheter
 • Et tett samarbeid med noen av Norges ledende private og offentlige virksomheter

For mer informasjon om stillingen kan du kontakte Manager Svein Monrad Hov på mob: 474 00 213.

Send søknad og cv via linken.

Søknadsfrist er 24. februar 2017. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Du kan lese mer om SurveyXact på våre hjemmesider www.surveyxact.no og www.ramboll.com  

 

Rambøll Management Consulting AS er en internasjonal konsulentvirksomhet med vel 600 medarbeidere. Vi har kontorer i Oslo, København, Århus, Stockholm, Hamburg og Berlin. Vi leverer rådgivning innenfor bl.a. strategi, ledelse og HR, analyse og utredning, gevinstrealisering og IT, og survey til et globalt marked. Vi har over 35 års erfaring fra prosjekter i store deler av verden. Vi er en del av Rambøll Gruppen, som med over 13 000 medarbeidere ved 300 kontorer i 35 land, hører til blant Europas største rådgivningsgrupper.

Vi er en kunnskapsbedrift i vekst, og søker nå en Key Account Manager til Oslo-kontoret og forretningsområdet SurveyXact. SurveyXact er et av Skandinavias mest utbredte internettbaserte system til spørreskjemaundersøkelser. Det er et brukervennlig og profesjonelt system som gir bedrifter og offentlige virksomheter mulighet for å gjennomføre spørreskjemaundersøkelser enkelt, raskt og rimelig. Vi har beliggenhet på Skøyen, og er per i dag 64 ansatte. Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidsplass med gode kollegaer og store faglige utfordringer. Du kommer til å utvikle dine kompetanser i et dynamisk miljø hvor medarbeiderne er i sentrum.


Søknadsfrist 24.02.2017
Arbeidssted Oslo

Søk stilling 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


 

Kontaktperson

Svein Monrad Hov 
 +47 474 00 213