dcsimg Rådgivende ingeniør/ Senior ingeniør VVS  - Rambøll
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Bygg og arkitektur

Bygninger utgjør en fundamental del av vårt samfunnsliv og vårt privatliv. De senere årene har det vært økende etterspørsel etter energieffektive og miljøvennlige bygninger som følge av debatten rundt hvordan man skal imøtekomme klimaendringene. I tillegg er det fortsatt mye fokus på design, og det er stor etterspørsel etter unike og nyskapende designløsninger.

 
Niels Bohr Science Park, København
 
 

Rådgivende ingeniør/ Senior ingeniør VVS

Divisjon Tekniske Systemer i Rambøll region Sør-Øst er i vekst og vinner stadig nye oppdrag. Avdelingen i Kristiansand/Arendal søker nå ny rådgiver VVS som ønsker å være med og påvirke vår videre utvikling. Arbeidssted er primært i Kristiansand, alternativt ved vårt kontor i Arendal.

Om stillingen

Primært søker vi etter en erfaren ingeniør med en variert og spennende CV. Personlige egenskaper og erfaring fra byggebransjen vil medvirke til at avdelingen vinner oppdrag i et tøft marked. Du blir sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring og å lede bemanning i dine oppdrag.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Bidra til at avdelingen vinner relevante oppdrag i et tøft byggmarked,
    markedsarbeid og salg vil således bli vektlagt i vurderingen av søknaden din.
  • Gjennomføre prosjektsikring for egne oppdrag.
  • Lede forbedringsprosesser gjennom vårt KS system.
  • Forankre Rambølls verdier og strategier i våre prosjekter.

Det forventes en viss grad av mobilitet i hverdagen da divisjonen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.

Hvem vi søker

Vi søker deg som har rådgivererfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Det er ønskelig at du har erfaring fra oppdragsledelse og minst 8 års erfaring innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse i byggebransjen.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og kunne arbeide gjennom å lede andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • Faglig tyngde innenfor VVS-fagene og erfaring fra BIM-prosjektering
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Rambøll prioriterer kompetanseoppbygging. I den forbindelse har Rambøll etablert Rambøll Academy og fagnettverk som tilbyr målrettet kursing innen prosjekt- og oppdragsgjennomføring på alle nivåer. Rambøll tilbyr også rene fag og/eller flerfaglig rettede kurs.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.


Søknadsfrist 1. mars
Arbeidssted Kristiansand/Arendal

Søk stilling 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


 

Kontaktperson

Avdelingsleder Nils Tore Ekra 
 +47 915 25 488 
 
Seksjonsleder Eirik Birkeland 
 +47 416 87 873