dcsimg Sivilingeniør/ingeniør – Samferdselselektro - Rambøll
   
|
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Sivilingeniør/ingeniør – Samferdselselektro

Avdeling Tekniske systemer i Kristiansand har økende oppdragsmengde innen flere av våre markedsområder. Vi ønsker derfor å styrke vår elektroseksjon med en ny medarbeider, primært innen samferdselselektro. Arbeidssted er Kristiansand og/eller Arendal.

Om stillingen

Her hos oss vil du inngå i vårt elektroteam som i dag består av 12 medarbeidere. Vi søker primært en som kan ta fagansvar i veisamferdselsprosjekter, men også andre oppgaver innen elektro vil være aktuelle, avhengig av interesse og fagkunnskap.  Vi ser det som viktig å beherske NovaPoint, AutoCad og/eller Revit da bruk av BIM-verktøy vil være en vesentlig del av arbeidet.

Andre viktige oppgaver vil være:

  • Dimensjonering ved bruk av FebDok beregningsprogram
  • Ivareta et godt kundeforhold i alle prosjekter
  • Delta i møter etter behov
  • Oppfølging av prosjekter i byggetid

Det forventes en viss grad av mobilitet i hverdagen da seksjonen stiller krav til tverrfaglig samarbeid på tvers av lokasjoner.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har lyst og evne til å jobbe sammen i team. Dette er en av våre største suksessfaktorer, og vi vil ha deg som kan være med å styrke dette fellesskapet, både faglig og sosialt. Du bør ha god forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden.
Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Kjennskap til Statens vegvesens bruk av prosesskoder og håndbøker
  • Evne til å jobbe effektivt selv i hektiske perioder
  • Faglig tyngde og personlig integritet
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Rambøll prioriterer kompetanseoppbygging. I den forbindelse har Rambøll etablert Rambøll Academy og fagnettverk som tilbyr målrettet kursing innen prosjekt- og oppdragsgjennomføring på alle nivåer. Rambøll tilbyr også rene fag og/eller flerfaglig rettede kurs.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.


Søknadsfrist 1. mars
Arbeidssted Kristiansand/Arendal

Søk stilling 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


 

Kontaktperson

Avdelingsleder Nils Tore Ekra 
 +47 951 25 488 
 
Seksjonsleder Astor Rønnestad 
 +47 913 47 941