dcsimg BIM managere og BIM koordinatorer - Rambøll
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Transport

Urbanisering, globalisering og klimaendringer utgjør tre av dagens største globale utfordringer – og de har stor innvirkning på infrastrukturen. Behovet for å skape tettere, velfungerende bomiljøer innenfor eksisterende bystrøk krever bærekraftige, nyskapende og kostnadseffektive ingeniørløsninger.

 
E18
 
 

BIM managere og BIM koordinatorer

Rambøll ønsker å styrke og utvikle oss innenfor fremtidsrettet og innovativ prosjektgjennomføring. Til dette etablerer vi nå en egen BIM-seksjon samferdsel. Seksjonen vil ha en viktig rolle og være en sentral bidragsyter til gjennomføring av våre største og viktigste samferdselsprosjekter. Medarbeiderne i seksjonen vil få spennende oppgaver med stort ansvar og med frihet og muligheter til å utvikle seksjonen, Rambøll og bransjen inn i fremtiden. Arbeidssted vil være Drammen eller Oslo.

Om stillingene

Vi søker etter flere personer som kan fylle de ulike rollene i gjennomføring av BIM-/modellbaserte oppdrag, og som ønsker å utforme- og bli del av et utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø i BIM-seksjonen.

Ansvarsområder i prosjekter vil eksempelvis være overordnet ansvar for BIM i oppdrag, leder av BIM-prosessene og Fagansvarlig BIM i oppdrag, ansvarlig for tverrfaglig koordinering, eier av BIM Gjennomføringsplan, ansvarlig for oppsett av regelsjekker og å formidle aksjoner fra koordineringsmøter.

Vi kan tilby:

  • Spennende oppgaver i store prosjekter som former morgendagens samfunn
  • Deltakelse i utvikling av et sterkt fagmiljø
  • Gode muligheter for læring og utvikling innenfor et stort spekter av ingeniørfagene

Hvem vi søker

Vi søker etter personer med relevant bachelor- eller masterkompetanse. Arbeidserfaring fra tverrfaglig modellbasert prosjektgjennomføring og ledererfaring vil bli vektlagt.

Ved ansettelsene vil vi også vektlegge kompetanse på ulike dataverktøy innenfor BIM/modellarbeid og geografisk informasjon samt kunnskap om planprosesser, standarder, datamodeller og håndbøker som benyttes i samferdselsoppdrag.

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil blant annet være:

  • Generell IT-kompetanse
  • God på kommunikasjon og samarbeid/koordinering
  • Marked- og forretningsorientering
  • Opptatt av og interesse for innovasjon og utvikling

Rambøll tilbyr

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingene.


Søknadsfrist 28. februar
Arbeidssted Drammen eller Oslo, andre kontorsteder kan også vurderes

Søk stilling 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


 

Kontaktperson

Tor Lohne 
 +47 90689899