dcsimg Senior rådgiver – VANN Drammen - Rambøll
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Vann

Rambøll har en selvstendig forretningsenhet – Rambøll Vann – med 700 dedikerte vannrådgivere. Vi jobber med noen av verdens mest ambisiøse og innovative vannprosjekter, og flere av våre spesialister er førende innen deres felt på verdensplan.

 
 
 

Senior rådgiver – VANN Drammen

Rambøll Vann består av et globalt team med dyktige vannkonsulenter - ingeniører, forskere, hydrauliske spesialister og landskapsarkitekter – som jobber fra 40 ulike kontorer rundt om i verden. Vi har mer enn 50 års erfaring med å lage innovative løsninger for vannforvaltning og landskapsarkitektur. Rambøll Vann’s eksperter håndterer og løser utfordringer som dekker hele vannsyklusen, både i offentlig og privat sektor. Vi tar tak i kundenes vannutfordringer, som klimatilpasning og elastisitet, urban vannbasert landskapsarkitektur, vannressurser, vann og avløpsrensing, og vann infrastruktur.

Om stillingen

En hovedoppgave vil være planlegging og prosjektering av vann og avløpsanlegg og bidra til videreutvikling av vårt sterke kompetanseteam innenfor Vann sine markedssegmenter, da særlig innen Vann – infrastruktur og blå-grønn planlegging. Du vil bidra til å sikre faglig utvikling, kvalitetssikre leveranser og styre prosjekter. Stillingen vil bli nærmere tilpasset etter dine ferdigheter og ønsker. Arbeidssted er ved Rambølls kontor i Drammen.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som er engasjert og ønsker å utvikle fagområdet. Du ønsker å være en av 25 dyktige og tverrfaglige vann-kollegaer. Du ønsker å jobbe selvstendig på små prosjekter og/eller som deltaker/fagansvarlig på store prosjekter. Du ønsker å jobbe både på lokale (sammen med 170 kolleger i Drammen) og nasjonale/internasjonale prosjekter. Du må ha erfaring innen rådgiving, eller fra oppdragsgivere i større kommuner, SVV og/eller entreprenørselskaper. Du har minimum 7-10 års relevant erfaring og utdannelse innen Vann, og kan gjerne vise til relevante prosjekter som du har ledet og/eller har deltatt i.

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid (du styrer hverdagen din selv) og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Ta direkte uformell kontakt ved å sende en epost til pal.bredesen@ramboll.no, eller send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene

Utvalg vil gjennomføres fortløpende, vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt så snart som mulig. Vi ser frem til å høre fra deg!

Vi kommer til å avvise anrop fra selgere og rekrutteringsselskaper og ber om at dette respekteres.


Søknadsfrist 27. februar 2017
Arbeidssted Drammen

Søk stilling 


 
Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!


 

Kontaktperson

Avdelingsleder VANN Drammen, Pål Bredesen 
 +47 975 03 831