dcsimg Studenter - Rambøll
    
|
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dette kan vi tilby deg

Hva har du lyst til å jobbe med når du er ferdig utdannet? Lurer du på hvordan hverdagen til en rådgiver hos oss ser ut? Og har du tenkt over hvilke faktorer som er viktig for deg når du skal ut og søke jobb?

 
Studenter
 

Som Nordens ledende samfunnsrådgiver innen plan, design og teknikk har vi mange spennende oppgaver som skal løses hver dag. Vi vil gjerne ha deg med på laget.

I Rambøll tar vi ekstra godt vare på deg som kommer direkte fra skolen. Vi har et personlig utviklingsprogram for hver enkelt som strekker seg over to år, og som innebærer alt fra fadderordning til arbeidsoppgaver du skal involveres i, til kurs i Rambøll Academy (les mer under Kompetanseutvikling). Du får tidlig mye ansvar og blir involvert i spennende prosjekter raskt. I Rambøll er vi opptatt av å ta vare på medarbeiderne våre, og tilbyr derfor svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Muligheter for oppgavesamarbeid

Vi har mange studenter som skriver bachelor- og masteroppgaver hos oss. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med det kontoret og den avdeling du gjerne vil skrive for. For å finne navn på riktig kontaktperson (avdelingsleder), se under Kontakt/Kontorer.

Møt oss på universiteter og høyskoler

Ønsker du å snakke med oss om hvordan det er å jobbe i Rambøll? Vi er til stede på mange høyskoler og universiteter i løpet av et år – se aktivitetsplan under Møt oss.

I Rambøll tar vi godt vare på alle våre ansatte og vi pleier deres utvikling gjennom ledelse, investering og like muligheter. Du får tidlig mye ansvar og blir involvert i spennende prosjekter raskt.  Vi er alltid glade for å motta åpne søknader ifra studenter og vi vil kontakte deg dersom vi kan matche din profil til en passende stilling hos oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Søk nå.

 

Søk her

 
Åpne søknader

Student - send åpen søknad