Et ikonisk tilskudd til Londons skyline

Med sin unike geometriske form og mer enn 336.000 murstein har det nye påbygget til Tate Modern utfordret grensene for både arkitektur og ingeniørkunst

Husnes kulturskole
Vår tilnærming
Bærekraftige bygg bekjemper klimaendringer

Bygninger er en grunnleggende del av våre liv og våre samfunn. I Rambøll bidrar vi til å blåse nytt liv i mange byrom med unike og bærekraftige byggetekniske løsninger, som kombinerer form og funksjon.

Les mer om våre bærekraftige løsninger!
Ansvarlig og helhetlig tilnærming

Vi blir ledet av våre høye etiske standarder, og baserer våre tjenester på integritet, dyp faglig innsikt og uavhengighet fra tredjepartsleverandører

Les mer om vårt fokus på etisk forretningsdrift

Rambøll i korte trekk

300
kontorer

Med nesten 300 kontorer i 35 land verden over og 17 kontorer i Norge, kan vi tilby global kunnskap kombinert med sterk lokal forankring mange steder i landet.

13 000
medarbeidere

Vi har 13 000 medarbeidere i de nordiske landene, Nord-Amerika, Storbritannia, på kontinentet og i Midtøsten og India. Vi har i tillegg en betydelig representasjon i Asia, Australia, Sør-Amerika og Afrika sør for Sahara. I Norge har vi 1500 dyktige fageksperter spredt over hele landet.

1.4
Omsetning € 1.4 milliard

Rambøll vokser med 28 prosent i et tøft marked.

Langsiktig perspektiv

Rambøll ble grunnlagt i København i Danmark i 1945. Rambøllfondet er hovedeier av Rambøll Gruppen. Stiftelsen støtter forskning, studier og utdanning, med særlig fokus på vitenskap og ingeniørarbeid. Stiftelsen har et langsiktig eierskapsperspektiv som påvirker de strategiske prioriteringene i virksomheten.

Etterlever verdiene

En høy etisk standard er en grunnpilar i vår bedriftskultur. Når vi utfører prosjektering ser vi alltid etter de beste løsningene for brukerne og samfunnet rundt. Rambøll var en verdibasert virksomhet lenge før det kom på moten, og vi etterlever fortsatt disse verdiene hver eneste dag.

Livet i Rambøll

Rambøll i korte trekk
Lukk

Rambøll Norge AS

Rambøll Norge AS
Fakturamottak: Postboks 190 Økern, 0510 Oslo
Besøksadresse: Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Postadresse: Postboks 427 Skøyen, 0213 Oslo
Tel: 22 51 80 00
Fax 22 51 80 01

Mail: firmapost@ramboll.no

Andre nettsider

Andre nettsider